Piedmont Technical College Student Center - Greenwood, SC

PTC’s goal was to update its student center/cafeteria, creating a more contemporary, welcoming atmosphere for students. The Interior Design Studio’s solution upgraded the spaces to include a new accessible toilet, student lounge, student dining area, kitchenette and outdoor break area. To encourage students to linger, the designers created a “coffee house” atmosphere, with vinyl plank flooring and solid surface counters, unique lighting and additional electrical outlets to support portable electronics, with new furniture, finishes and lighting, all durable enough to withstand heavy daily usage. This design created significant impact with a modest budget.

Related Projects

Related News

Returning to Campus

Returning to Campus

Technical education serves to provide academic services to meet the economic and workforce development needs of specific area, solidifying its role as a cornerstone in our communities. A few years ago, Pond and its design partners completed a multi-building campus...

Pin It on Pinterest